ALLES DRAAIT OM SMAAK

Bij Wine & Dine Club draait alles om smaak. De basis is wijn. Die kiezen we met liefde, aandacht en zorg. Met onze selectie dagen we chefs uit hier hun best passende gerechten bij te koken. Iedere keer anders, maar altijd in een sfeervolle omgeving. Aan u de eer om hier smaakvol van te komen genieten. Voilà, onze TASTINGS in een notendop.

Voor wie
Een middag en/of avond bijzondere wijnen ontdekken en daar uitgelezen gerechten bij eten vormt de perfecte smaakmaker voor zakelijk en privé. Denk aan een zakelijk diner, families, feesten, verjaardagen of andere jubilea.
Of u schrijft zich in voor een open TASTING. Scroll naar beneden voor de upcoming TASTINGS.

De wijnen
Van onze wijnselectie geniet u ook heel gemakkelijk door deze direct bij ons te bestellen. Alle wijnen die bij een tasting zijn geschonken vind u hier: TREATS
Op onze webshop The Dukes of Wine vind u een grotere selectie van wijnen, gedestilleerd, olijfolie en meer. Klik op de link voor onze webshop -> The Dukes of Wine
.

Direct reserveren
Upcoming Tasting 1

Wine and Dine

Wijnmakers Late Lunch met weingut Zipf

In het wonderschone Zuid-Duitsland, nabij de bossen, bergen en beekjes van het idyllische Zwarte Woud, liggen de wijngaarden van de familie Zipf. Aan de ranken van deze stokken groeien prachtige druiven welke ambachtelijk, vervaardigd worden tot een keur aan topwijnen.

In samenwerking met restaurant de Wagenmaker en de familie Zipf, krijgt u de kans om deze heerlijke wijnen te proeven met bijpassende gerechten. 

Grijp deze unieke kans om meer te weten te komen over het ambacht van wijnbouw en stel al uw vragen, over wijnbouw en wijn, aan de familie Zipf. 

U bent van harte welkom op zaterdag 12 januari vanaf 15.00 tot 19.00 uur, in het restaurant De Wagenmaker in Poortugaal.

U betaalt voor een heerlijk 4 gangen menu en 5 wijnen, slechts € 65,00 per persoon.

Voor de wine and dine dient u van tevoren te reserveren via www.winedineclub.nl/tastings.
Mailen kan ook naar reserveren@winedineclub.nl.

Reserveer tijdig, zitplaatsen zijn gelimiteerd.
LET OP! Er vind geen tafelschikking plaats. U kunt met anderen aan een tafel zitten.

U kunt bij ons pinnen en contant afrekenen.

Uiteraard kunt u de geproefde wijnen tijdens de wine and dine aanschaffen en direct meenemen.
Nabestellen kan ook via onze webshop: www.thedukesofwine.nl.

Reserveer online

Ik wil reserveren voor

  • Wijnmakers Late Lunch met weingut Zipf
  • zondag 12 januari 2020, van 15.00 – 19.00 uur
  • Restaurant De Wagenmaker
  • Achterweg 22, Poortugaal.

  • Bijvoorbeeld: rolstoel of allergie

Ervaar ook eens een wijnreis

Heeft u een eigen gezelschap van min. 6 personen, dan is het ook mogelijk om uw eigen wijnreis te organiseren. Reis met ons mee naar Sicilië! We reizen af naar de Italiaanse provincie Trapani. We gaan op excursie langs authentieke wijnmakers. En dineren met fijn gezelschap in eigentijdse restaurants. Reserveer direct.

Bekijk onze wijnreizen

Ervaringen van reizigers

Sicilie.

Prachtig eiland. Zeker de moeite waard om te bezoeken! Door een auto te huren, kun je veel van het eiland zien.

De wine and dine was grandioos. We hebben met Francesco en Alex diverse wijn cantina’s bezocht en ook diverse wijnen mogen proeven. Tevens hebben wij onze wijnvoorraad leuk kunnen aanvullen.

De gastheer was zeer op de hoogte van de wijnstreek en wist dus alle goede wijnboeren van de minder goede te onderscheiden. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar.

Wil en Guus Grebe