• 5-daagse trip: van 16 tot 21 oktober 2019. - onder de Italiaanse zon op het mooi eiland Sicilië! Ontdek de excursies en wijnproeverijen van Wine & Dine Club!
    • Twee keer ‘degustazione’ (wijnproeverij).
    • Eén keer genieten van een 4-gangen diner incl. wijn uit regio Mazzara Del Vallo.
    • Eén keer een 3-gangen diner inclusief wijnproverij bij wijnmaker.
    • Eén keer een Barbeque inclusief wijnen bij familie Stabile.
    Gedurende de hele reis ontvang u deskundige begeleiding van een Italiaanssprekende gids en Italië-wijnkenner. Zo mist u geen essentiële informatie! En ontvangt u passend wijnadvies. Uw reis is inclusief:
    • Een pick up vanaf het vliegveld of u regelt voor eigen vervoer vanaf het vliegveld
    • 5 Overnachtingen en 5 keer ontbijt
    • Vervoer voor alle excursies en diners
  • We hebben een nieuwe webshop genaamd De WijnHertog en je vind hier meer wijnen, accessoires, acties en olijfolie. KLIK HIER OM NAAR DEWIJNHERTOG.NL TE GAAN.

      De Grote Hamersma 2018: (Score 9-) - STERWIJN “Als een Amarone-bonbon. Zoet, zwoel en rijp. Onder een velours berenvacht (een echte mag niet) voor de open haard van een eeuwenoud jachtslot (da's gelukkig wel echt) luisteren naar je favoriete lovesong. Klinkt wellicht allemaal wat schmierend en al te veel Candlelight. Dat geschreven hebbende: hoe zou het toch met Jan van Veen zijn die dit zwijmelradioprogramma jarenlang presenteerde? Even Google raadplegen. Nou zeg! Jan van Veen is nog geen Jan van Veenlijk. Het plaatjes draaien en het voorlezen van veelal huiveringwekkend slechte liefdesgedichten gaat nog steeds door op internet, op Candlelight Radio (www.candlelight.nl). Sla af die hals van deze Rosso Veronese en zwelg. In overrijpheid, gedroogde druiven, rijpe pruimen, zoetigheid en nootjescrumble.”
  • Premium koffiebonen dat geïnspireerd is op de Italiaanse espressokoffie. Ciccio Caffè gelooft dat koffie meer is dan alleen een warm drankje: het is cultuur, traditie, kunst, passie – en vooral beleving. Waarom Ciccio Caffè? Alle koffiebonen worden met zorg geselecteerd, uit verschillende delen van diverse landen. Kwaliteit staat bij Ciccio Caffè voorop, daarom hebben zij altijd een beperkt aantal zakken met bonen op voorraad. De verse koffiebonen worden gebrand in een kleine branderij op slow-roastmethode, zo halen zij het beste uit de koffiebonen. Zij beschikken over een team van experts, die van Midden-Amerika tot aan het verre oosten zoeken naar verse kwaliteitsbonen om in te kopen en te branden. Na het branden worden de koffiebonen zo snel mogelijk vacuüm verpakt in speciale aromabehoudende zakken, hierdoor schenkt je voor al jouw koffieliefhebbers een heerlijke, verse kop koffie of espresso – op elk moment van de dag. Duurzame koffie? Ciccio Caffè kiest voor duurzame koffie. Dat is beter voor natuur en milieu, én zorgt ervoor dat koffieboeren een eerlijke prijs krijgen en onder veilige omstandigheden kunnen werken. Daarom zijn alle koffiebonen van Ciccio Caffè  UTZ en Rainforest Alliance gecertificeerd. Hoeveel gram koffie per kopje koffie? Voor een ideale espresso gebruik je gemiddeld 7 gram gemalen koffie.
  • Ciccio Caffè – Gusto Singolo

    11,9520,95
    Premium koffiebonen dat geïnspireerd is op de Italiaanse espressokoffie. Ciccio Caffè gelooft dat koffie meer is dan alleen een warm drankje: het is cultuur, traditie, kunst, passie – en vooral beleving. Waarom Ciccio Caffè? Alle koffiebonen worden met zorg geselecteerd, uit verschillende delen van diverse landen. Kwaliteit staat bij Ciccio Caffè voorop, daarom hebben zij altijd een beperkt aantal zakken met bonen op voorraad. De verse koffiebonen worden gebrand in een kleine branderij op slow-roastmethode, zo halen zij het beste uit de koffiebonen. Zij beschikken over een team van experts, die van Midden-Amerika tot aan het verre oosten zoeken naar verse kwaliteitsbonen om in te kopen en te branden. Na het branden worden de koffiebonen zo snel mogelijk vacuüm verpakt in speciale aromabehoudende zakken, hierdoor schenkt je voor al jouw koffieliefhebbers een heerlijke, verse kop koffie of espresso – op elk moment van de dag. Duurzame koffie? Ciccio Caffè kiest voor duurzame koffie. Dat is beter voor natuur en milieu, én zorgt ervoor dat koffieboeren een eerlijke prijs krijgen en onder veilige omstandigheden kunnen werken. Daarom zijn alle koffiebonen van Ciccio Caffè  UTZ en Rainforest Alliance gecertificeerd. Hoeveel gram koffie per kopje koffie? Voor een ideale espresso gebruik je gemiddeld 7 gram gemalen koffie.
  • Premium koffiebonen dat geïnspireerd is op de Italiaanse espressokoffie. Ciccio Caffè gelooft dat koffie meer is dan alleen een warm drankje: het is cultuur, traditie, kunst, passie – en vooral beleving. Waarom Ciccio Caffè? Alle koffiebonen worden met zorg geselecteerd, uit verschillende delen van diverse landen. Kwaliteit staat bij Ciccio Caffè voorop, daarom hebben zij altijd een beperkt aantal zakken met bonen op voorraad. De verse koffiebonen worden gebrand in een kleine branderij op slow-roastmethode, zo halen zij het beste uit de koffiebonen. Zij beschikken over een team van experts, die van Midden-Amerika tot aan het verre oosten zoeken naar verse kwaliteitsbonen om in te kopen en te branden. Na het branden worden de koffiebonen zo snel mogelijk vacuüm verpakt in speciale aromabehoudende zakken, hierdoor schenkt je voor al jouw koffieliefhebbers een heerlijke, verse kop koffie of espresso – op elk moment van de dag. Duurzame koffie? Ciccio Caffè kiest voor duurzame koffie. Dat is beter voor natuur en milieu, én zorgt ervoor dat koffieboeren een eerlijke prijs krijgen en onder veilige omstandigheden kunnen werken. Daarom zijn alle koffiebonen van Ciccio Caffè  UTZ en Rainforest Alliance gecertificeerd. Hoeveel gram koffie per kopje koffie? Voor een ideale espresso gebruik je gemiddeld 7 gram gemalen koffie.
  • Premium koffiebonen dat geïnspireerd is op de Italiaanse espressokoffie. Ciccio Caffè gelooft dat koffie meer is dan alleen een warm drankje: het is cultuur, traditie, kunst, passie – en vooral beleving. Waarom Ciccio Caffè? Alle koffiebonen worden met zorg geselecteerd, uit verschillende delen van diverse landen. Kwaliteit staat bij Ciccio Caffè voorop, daarom hebben zij altijd een beperkt aantal zakken met bonen op voorraad. De verse koffiebonen worden gebrand in een kleine branderij op slow-roastmethode, zo halen zij het beste uit de koffiebonen. Zij beschikken over een team van experts, die van Midden-Amerika tot aan het verre oosten zoeken naar verse kwaliteitsbonen om in te kopen en te branden. Na het branden worden de koffiebonen zo snel mogelijk vacuüm verpakt in speciale aromabehoudende zakken, hierdoor schenkt je voor al jouw koffieliefhebbers een heerlijke, verse kop koffie of espresso – op elk moment van de dag. Duurzame koffie? Ciccio Caffè kiest voor duurzame koffie. Dat is beter voor natuur en milieu, én zorgt ervoor dat koffieboeren een eerlijke prijs krijgen en onder veilige omstandigheden kunnen werken. Daarom zijn alle koffiebonen van Ciccio Caffè  UTZ en Rainforest Alliance gecertificeerd. Hoeveel gram koffie per kopje koffie? Voor een ideale espresso gebruik je gemiddeld 7 gram gemalen koffie.
  • Premium koffiebonen dat geïnspireerd is op de Italiaanse espressokoffie. Ciccio Caffè gelooft dat koffie meer is dan alleen een warm drankje: het is cultuur, traditie, kunst, passie – en vooral beleving. Waarom Ciccio Caffè? Alle koffiebonen worden met zorg geselecteerd, uit verschillende delen van diverse landen. Kwaliteit staat bij Ciccio Caffè voorop, daarom hebben zij altijd een beperkt aantal zakken met bonen op voorraad. De verse koffiebonen worden gebrand in een kleine branderij op slow-roastmethode, zo halen zij het beste uit de koffiebonen. Zij beschikken over een team van experts, die van Midden-Amerika tot aan het verre oosten zoeken naar verse kwaliteitsbonen om in te kopen en te branden. Na het branden worden de koffiebonen zo snel mogelijk vacuüm verpakt in speciale aromabehoudende zakken, hierdoor schenkt je voor al jouw koffieliefhebbers een heerlijke, verse kop koffie of espresso – op elk moment van de dag. Duurzame koffie? Ciccio Caffè kiest voor duurzame koffie. Dat is beter voor natuur en milieu, én zorgt ervoor dat koffieboeren een eerlijke prijs krijgen en onder veilige omstandigheden kunnen werken. Daarom zijn alle koffiebonen van Ciccio Caffè  UTZ en Rainforest Alliance gecertificeerd. Hoeveel gram koffie per kopje koffie? Voor een ideale espresso gebruik je gemiddeld 7 gram gemalen koffie.
  • We hebben een nieuwe webshop genaamd De WijnHertog en je vind hier meer wijnen, accessoires, acties en olijfolie. KLIK HIER OM NAAR DEWIJNHERTOG.NL TE GAAN.

      Bulgarini is sinds 1930 gevestigd in Lombardije aan de grens van Veneto en produceert de “betere”Lugana wijnen met verschillende karakters onder leiding van alweer de 3de generatie. Fausto Bulgarini, de zoon van Bruno is een uitmuntende smaakmaker en produceert in eigen huis diverse blends zoals Rosso Bruno, Gerumi en de witte wijn Ca Vaibo. Met passie en overgave runt de familie Bulgarini al generaties lang het bedrijf in het eeuwenoude Pozzolengo. Men heeft zowel wijngaarden aan de oevers maar ook verderop de glooiende heuvels van Brescia. Daar komt de inheemse Turbiana druif, een variant op de Trebbiano, vandaan die men gebruikt voor hun unieke witte Lugana DOC. Uiteraard worden de druiven met de hand geplukt en worden ze daarna geselecteerd en vertroeteld in de wijnkelders van Bruno Bulgarini. De zorgvuldige behandeling van de druiven vermindert de oogst per hectare tot een maximum van ongeveer 90 kwintalen van druiven en garandeert zo gezonde en kostbare druiven. Na de oogst worden de druiven toevertrouwd aan Fausto Bulgarini, die neemt dan de leiding over alle productieprocessen, het transformeren van de gouden druiven in een wijn met een complexe, ronde en aanhoudende smaak. Niet voor niets zijn hun prachtwijnen bekroond met vele medailles.
  • We hebben een nieuwe webshop genaamd De WijnHertog en je vind hier meer wijnen, accessoires, acties en olijfolie. KLIK HIER OM NAAR DEWIJNHERTOG.NL TE GAAN.

     
  • We hebben een nieuwe webshop genaamd De WijnHertog en je vind hier meer wijnen, accessoires, acties en olijfolie. KLIK HIER OM NAAR DEWIJNHERTOG.NL TE GAAN.

      Deze Saperavi van het wijnhuis Peradze is een waar hoogstandje. De zachte tannines, een heerlijke smaak met een precies juiste zuurtegraad maken dit een fantastische wijn waar je echt van kunt genieten! Een must have en een zeer goede bewaarwijn die alleen maar beter wordt. De Peradze Saperavi wordt gemaakt van de fantastische gelijknamige saperavi druif.  De Peradze Saperavi is een droge rode wijn welke met behulp van traditionele vinificatie is geproduceerd en hebben 9 maanden op eikenhouten vaten gelegen. De wijnstokken van de Peradze wijngaard zijn gelegen op 800 meter boven zeeniveau in het dorp Khashmi, in de Kakheti regio (dé wijnregio van Georgië). Het oude Georgische dorp Khashmi is beroemd om zijn Saperavi wijnen.
  • We hebben een nieuwe webshop genaamd De WijnHertog en je vind hier meer wijnen, accessoires, acties en olijfolie. KLIK HIER OM NAAR DEWIJNHERTOG.NL TE GAAN.

      Bulgarini is sinds 1930 gevestigd in Lombardije aan de grens van Veneto en produceert de “betere”Lugana wijnen met verschillende karakters onder leiding van alweer de 3de generatie. Fausto Bulgarini, de zoon van Bruno is een uitmuntende smaakmaker en produceert in eigen huis diverse blends zoals Rosso Bruno, Gerumi en de witte wijn Ca Vaibo. Met passie en overgave runt de familie Bulgarini al generaties lang het bedrijf in het eeuwenoude Pozzolengo. Men heeft zowel wijngaarden aan de oevers maar ook verderop de glooiende heuvels van Brescia. Daar komt de inheemse Turbiana druif, een variant op de Trebbiano, vandaan die men gebruikt voor hun unieke witte Lugana DOC. Uiteraard worden de druiven met de hand geplukt en worden ze daarna geselecteerd en vertroeteld in de wijnkelders van Bruno Bulgarini. De zorgvuldige behandeling van de druiven vermindert de oogst per hectare tot een maximum van ongeveer 90 kwintalen van druiven en garandeert zo gezonde en kostbare druiven. Na de oogst worden de druiven toevertrouwd aan Fausto Bulgarini, die neemt dan de leiding over alle productieprocessen, het transformeren van de gouden druiven in een wijn met een complexe, ronde en aanhoudende smaak. Niet voor niets zijn hun prachtwijnen bekroond met vele medailles.
  • Extra Dry is de klassieke Spumante of Prosecco die in Italië ook nog steeds het meest wordt gedronken. Hiermee onderscheidt Prosecco of Spumante zich ook van ander mousserende wijnen, waar de traditie vaak een Brut is. Een Prosecco of Spumante Extra Dry heeft een restsuikergehalte tussen 12 en 17 gram per liter. Dry Spumante is de minst droge variant met een restsuikergehalte tussen 17 en 32 gram per liter. Brut is de droogste variant binnen prosecco of Spumante met een restsuikergehalte van maximaal 12 gram per liter.
  • We hebben een nieuwe webshop genaamd De WijnHertog en je vind hier meer wijnen, accessoires, acties en olijfolie. KLIK HIER OM NAAR DEWIJNHERTOG.NL TE GAAN.

      Bulgarini is sinds 1930 gevestigd in Lombardije aan de grens van Veneto en produceert de “betere”Lugana wijnen met verschillende karakters onder leiding van alweer de 3de generatie. Fausto Bulgarini, de zoon van Bruno is een uitmuntende smaakmaker en produceert in eigen huis diverse blends zoals Rosso Bruno, Gerumi en de witte wijn Ca Vaibo. Met passie en overgave runt de familie Bulgarini al generaties lang het bedrijf in het eeuwenoude Pozzolengo. Men heeft zowel wijngaarden aan de oevers maar ook verderop de glooiende heuvels van Brescia. Daar komt de inheemse Turbiana druif, een variant op de Trebbiano, vandaan die men gebruikt voor hun unieke witte Lugana DOC. Uiteraard worden de druiven met de hand geplukt en worden ze daarna geselecteerd en vertroeteld in de wijnkelders van Bruno Bulgarini. De zorgvuldige behandeling van de druiven vermindert de oogst per hectare tot een maximum van ongeveer 90 kwintalen van druiven en garandeert zo gezonde en kostbare druiven. Na de oogst worden de druiven toevertrouwd aan Fausto Bulgarini, die neemt dan de leiding over alle productieprocessen, het transformeren van de gouden druiven in een wijn met een complexe, ronde en aanhoudende smaak. Niet voor niets zijn hun prachtwijnen bekroond met vele medailles.
  • We hebben een nieuwe webshop genaamd De WijnHertog en je vind hier meer wijnen, accessoires, acties en olijfolie. KLIK HIER OM NAAR DEWIJNHERTOG.NL TE GAAN.

      De Asolo Prosecco Superiore Brut DOCG van  staat voor frisheid en delicate aroma. Deze Prosecco is gemaakt van 100% Glera druiven dat op de bergen van de plaats Asolo groeit. De kleur van deze Asolo Prosecco Superiore Brut DOCG strogeel met een fijne en voortdurende mousserende bubbels. Fijne en delicate fruitige geur met tonen van exotisch fruit, appel- en perenbomen. De Asolo Prosecco Superiore Brut DOCG gebalanceerd, fruitig, intens en persistent van smaak.

Go to Top